Csokis gombóc recept
Hozzávalók:
- 40 dkg főtt burgonya
- kakaópor
- 15 dkg liszt
- pici só
- 3 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítés:
A összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kinyújtjuk a tésztát kb 1-2 ujjnyira nyújtjuk.
Kis kockákat vágunk ki azokba kakaóport szorunk egy szem kockacukorral, ha nem vagyunk édesszájúak, akkor a cukor elmaradhat. Kis golyókat formálunk belőle.
Ha megvagyunk a golyokkal, lobogó bő forró vízbe tesszük. Kb 5-10 percig főzzük vigyázva, hogy ne follyon ki majd a kakaó.
Amikor kifőtt, piritott zsemlemorzsába hempergetjük,és porcukorral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

