Csokis gombóc recept

Hozzávalók:
- 40 dkg főtt burgonya
- kakaópor
- 15 dkg liszt
- pici só
- 3 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítés:
A összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kinyújtjuk a tésztát kb 1-2 ujjnyira nyújtjuk.
Kis kockákat vágunk ki azokba kakaóport szorunk egy szem kockacukorral, ha nem vagyunk édesszájúak, akkor a cukor elmaradhat. Kis golyókat formálunk belőle.
Ha megvagyunk a golyokkal, lobogó bő forró vízbe tesszük. Kb 5-10 percig főzzük vigyázva, hogy ne follyon ki majd a kakaó.
Amikor kifőtt, piritott zsemlemorzsába hempergetjük,és porcukorral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »