Forgácsfánk koszorú recept
Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 4 ek olvasztott sertészsír
- 2 ek porcukor
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- 1 kávéskanál só
- 2 ek tejföl
- 4 dl napraforgó olaj (sütéshez)
Elkészítése:
A lisztet összedolgozzuk a tojás sárgákkal, zsírral, porcukorral, szódabikarbónával, sóval és a tejföllel.
Lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, kb 2-3 cm széles és 30 cm hosszú csíkokat vágunk belőle. Megfogjuk az egyik végét és körbe-körbe feltekerjük kör alakúra.
Forró olajban kisütjük és porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

