Fincsi krumplis lepény recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé osztjuk de úgy,hogy az egyik nagyobb legyen. A töltelékhez a krumplit kikeverjük a tojássárgájával, cukorral, citrom levével és héjával. Ezután beletesszük az áztatott mazsolát. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan összekeverjük a krumplis keverékkel. A vastagabb tésztát kinyújtjuk és tepsibe tesszük,erre jön a krém és vékonyabb tészta kinyújtva. Megszurkáljuk és kb 20-25 perc alatt megsütjük. Még melegen cukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »