Vaníliafelfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3,5 dl tej
- 5 dkg vaj
- 5 dkg búzadara
- 1 cs vaníliás cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg cukor
Az öntethez (opcionális):
- fél üveg meggybefőtt
- 2 ek cukor
- 1 ek vaníliás pudingpor
Elkészítés:
A forró tejbe beletesszük a vajat, a búzadarát, a vaníliás cukrot és sűrűre főzzük.
Mikor kihűlt, felverjük a tojásfehérjét a cukorral, hozzáadjuk a tojássárgáját, valamint a kihűlt pépet, összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tűzálló tálban megsütjük. Kb.180 °C-on 45 percig.
Meggyöntet:
3 ek meggylével és a cukorral kikeverjük a pudingot. Hozzáöntjük a többi meggyléhez és sűrű kevergetés mellett besűrítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »