Vaníliafelfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3,5 dl tej
- 5 dkg vaj
- 5 dkg búzadara
- 1 cs vaníliás cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg cukor
Az öntethez (opcionális):
- fél üveg meggybefőtt
- 2 ek cukor
- 1 ek vaníliás pudingpor
Elkészítés:
A forró tejbe beletesszük a vajat, a búzadarát, a vaníliás cukrot és sűrűre főzzük.
Mikor kihűlt, felverjük a tojásfehérjét a cukorral, hozzáadjuk a tojássárgáját, valamint a kihűlt pépet, összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tűzálló tálban megsütjük. Kb.180 °C-on 45 percig.
Meggyöntet:
3 ek meggylével és a cukorral kikeverjük a pudingot. Hozzáöntjük a többi meggyléhez és sűrű kevergetés mellett besűrítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »