Parajfelfújt recept

Hozzávalók:
- 6 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg paraj
- 1 zsemle
- tej
- 1 evőkanál zsír
- só
Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a tojássárgájával, beletesszük a kinyomkodott (vagy a főtt, lecsepegtetett, összevagdalt) parajt, egy tejben megáztatott, kifacsart és összemorzsolt zsemlét, megsózzuk, és belekeverjük a tojások habbá vert fehérjétjét. Kizsírozott puding vagy őzgerinc formába töltjük. Ha pudingformába öntjük, akkor vízben főzzük ki, ha őzgerincformába, akkor a sütőben gőzben sütjük meg. Sajtmártás illik tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »