Teljes kiőrlésű fánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg teljes kiőrlésű liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 3 dl tej
- 10 dkg xilit
- 1 dl kókuszolaj (tésztájába)
- 3 dkg élesztő
- 1 teáskanál barnacukor
Elkészítése:
A lisztet mindig ÁT KELL SZITÁLNI!
1 dl cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, a liszt közepére öntjük és a többi alapanyaggal összedolgozzuk.
Egy órát kelesztjük, majd kinyújtjuk kb 1 cm vastagságúra. Pohárral kiszúrjuk és még kb 15 percig pihentetjük.
Forró olajban aranybarnára sütjük.
Tipp:
Baracklekvárral az igazi!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »