Sajttal töltött fánk recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A lisztet, a tojások sárgáját, a porcukrot, a vajat, a tejfölt egy csipet sóval összegyúrjuk, cipóvá formázzuk és letakarva szobahőmérsékleten kb. 30 percig pihentetjük.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Kis négyzeteket vágunk ki belőle, majd az egyik felébe sajtot teszünk, ráhajtjuk a másik felét.
Ezután bepanírozzuk és forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.