Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal töltött fánk recept

Sajttal töltött fánk
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg finomliszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1 ek. porcukor
    • 5 dkg vaj
    • 4 ek tejföl
    • 20 dkg trappista sajt

    Panírozáshoz:

    • finomliszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A lisztet, a tojások sárgáját, a porcukrot, a vajat, a tejfölt egy csipet sóval összegyúrjuk, cipóvá formázzuk és letakarva szobahőmérsékleten kb. 30 percig pihentetjük.

    A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Kis négyzeteket vágunk ki belőle, majd az egyik felébe sajtot teszünk, ráhajtjuk a másik felét.

    Ezután bepanírozzuk és forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá