Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rózsafánk recept

Rózsafánk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg finomliszt
    • 15 dkg porcukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 2 evőkanál tejföl
    • 1/4 mk szódabikarbóna

    Elkészítése:

    A hozzávalókat összegyúrjuk, és a tésztát fél órát pihentetjük. Vékonyra (2 mm-re) kisodorjuk. Pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. 3 db-ot egymásra helyezünk, középen az ujjunkkal benyomjuk, a tészta széleit 3-4 helyen bevágjuk. Lassan, közepesen meleg olajban mindkét oldalán megsütjük. Papírtörlőre szedjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk, baracklekvárral díszítjük és fogyasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá