Képviselőfánk recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A vizet felforraljuk, beletesszük a sót, a margarint és a cukor, majd takarékra állítva a lisztet folytonosan keverve belerakjuk. Amikor már összeállt, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk egyesével a tojásokat, amit robotgéppel alaposan elkeverünk.
A masszát vajjal kikent tepsire kanalazzuk, vagy nyomózsákba téve kis halmokat nyomunk (így mutatósabb).
Forró sütőben arany színűre sütjük. Míg hűl, addig megcsináljuk a krémet. Felfőzzük a pudingport a cukorral és a tejjel. Ha kihűlt, hozzákeverem a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A fánkok tetejét levágjuk, a krémmel megtöltjük, majd felvert tejszínhabbal díszítjük, végül a levágott tetőt rátesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.