Képviselőfánk recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A vizet felforraljuk, beletesszük a sót, a margarint és a cukor, majd takarékra állítva a lisztet folytonosan keverve belerakjuk. Amikor már összeállt, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk egyesével a tojásokat, amit robotgéppel alaposan elkeverünk.
A masszát vajjal kikent tepsire kanalazzuk, vagy nyomózsákba téve kis halmokat nyomunk (így mutatósabb).
Forró sütőben arany színűre sütjük. Míg hűl, addig megcsináljuk a krémet. Felfőzzük a pudingport a cukorral és a tejjel. Ha kihűlt, hozzákeverem a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A fánkok tetejét levágjuk, a krémmel megtöltjük, majd felvert tejszínhabbal díszítjük, végül a levágott tetőt rátesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »