Képviselőfánk recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A vizet felforraljuk, beletesszük a sót, a margarint és a cukor, majd takarékra állítva a lisztet folytonosan keverve belerakjuk. Amikor már összeállt, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk egyesével a tojásokat, amit robotgéppel alaposan elkeverünk.
A masszát vajjal kikent tepsire kanalazzuk, vagy nyomózsákba téve kis halmokat nyomunk (így mutatósabb).
Forró sütőben arany színűre sütjük. Míg hűl, addig megcsináljuk a krémet. Felfőzzük a pudingport a cukorral és a tejjel. Ha kihűlt, hozzákeverem a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A fánkok tetejét levágjuk, a krémmel megtöltjük, majd felvert tejszínhabbal díszítjük, végül a levágott tetőt rátesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »