Jojó fánk recept

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- 20 dkg cukor,
- 20 g szalakáli,
- 22 dkg + 30 dkg liszt
- 5 dkg zsír,
Töltelék: egy kocka margarin és egy 10 dkg teavaj, keveréke 20 dkg porcukorral, 1 citrom héjával és levével. Ha van egy kis vanília, akkor még az is nagyon feldobja.
Teteje: olvasztott csoki
Elkészítése:
Az egész tojásokat, a cukorral, és a szalakálival habosra keverjük, majd hozzáadunk 22 dkg lisztet és összekeverjük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Reggel hozzáadjuk a maradék lisztet, a zsírt és nagyon vékonyra nyújtjuk. Kiszaggatjuk és forró sütőben világosra sütjük. Ha kihűl kettesével összeragasztjuk, és olvasztott csokival díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »