Jojó fánk recept

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- 20 dkg cukor,
- 20 g szalakáli,
- 22 dkg + 30 dkg liszt
- 5 dkg zsír,
Töltelék: egy kocka margarin és egy 10 dkg teavaj, keveréke 20 dkg porcukorral, 1 citrom héjával és levével. Ha van egy kis vanília, akkor még az is nagyon feldobja.
Teteje: olvasztott csoki
Elkészítése:
Az egész tojásokat, a cukorral, és a szalakálival habosra keverjük, majd hozzáadunk 22 dkg lisztet és összekeverjük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Reggel hozzáadjuk a maradék lisztet, a zsírt és nagyon vékonyra nyújtjuk. Kiszaggatjuk és forró sütőben világosra sütjük. Ha kihűl kettesével összeragasztjuk, és olvasztott csokival díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »