Fánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 6 dl tej
- 5 dkg élesztő
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 1 citrom héja
- porcukor
- olaj
Elkészítése:
Az élesztőt kevés, cukros tejben felfuttatjuk.
A vajat felolvasztjuk, majd a liszthez, tojás sárgájához, citrom héjához és a maradék tejhez adjuk. Lágy tésztát készítünk belőle, majd hagyjuk megkelni.
Fánkszaggatóval kiszaggatjuk, majd forró, bő olajban fedő alatt sütjük.
Ha kész porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

