Bögrés pillefánk 10 perc alatt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 púpos bögre liszt (360g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 2 doboz natúr joghurt (280g)
- 2 evőkanál cukor
- 1 csipet só
Elkészítése:
A hozzávalókat egy edényben összekeverjük.
Egy galuska tésztához hasonló tésztát kell, hogy kapjunk. Ne ijedjünk meg, ragadni fog egy kicsit.
Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk, majd kb 5 perc alatt mindkét felét aranybarnára sütjük. (Nem kell forgatni, a fánkok maguktól is megfordulnak)
Tipp:
Pofonegyszerű recept, amihez még mérlegre sincs szükséged!
Ha a kanalat egy pillanatra belemártjuk a forró olajba, könnyebb lesz szaggatni!
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »