Bögrés pillefánk 10 perc alatt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 púpos bögre liszt (360g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 2 doboz natúr joghurt (280g)
- 2 evőkanál cukor
- 1 csipet só
Elkészítése:
A hozzávalókat egy edényben összekeverjük.
Egy galuska tésztához hasonló tésztát kell, hogy kapjunk. Ne ijedjünk meg, ragadni fog egy kicsit.
Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk, majd kb 5 perc alatt mindkét felét aranybarnára sütjük. (Nem kell forgatni, a fánkok maguktól is megfordulnak)
Tipp:
Pofonegyszerű recept, amihez még mérlegre sincs szükséged!
Ha a kanalat egy pillanatra belemártjuk a forró olajba, könnyebb lesz szaggatni!
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »









