Extra puha csöröge fánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 35 dkg liszt
- tejföl (annyi, hogy jól nyútjtható legyen a tészta, de ne ragadós!)
- 2 ek. cukor
- kb 2 ek rum
- 1 cs sütőpor
- csipet só
- porcukor és vaníliás cukor a szóráshoz
Elkészítése:
A tojások sárgáját a tejföllel, liszttel, a cukorral, sóval, sütőporral és a rummal összegyúrjuk. 20 percig hűtőben pihentetjük.
Leveles tészta vastagságúra nyújtjuk és derelye vagy pizza vágóval téglalap alakúra vágjuk. Közepüket bemetsszük, majd az egyik sarkát áthúzzuk a bemetszésen.
Forró olajban vagy zsírban aranyszínűre sütjük.
Melegen vaníliás porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »