Kókuszos csiga recept

Elkészítés:
Az élesztőt 1 dl langyos tejjel és a cukorral felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk (ha szükséges annyi tejet adjunk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk). 3 részre osztva pihentetjük a tésztát.
A tojásfehérjét porcukorral gőz fölött habbá verjük, végül beleforgatjuk a kókuszt.
A kissé megkelt tésztákat téglalap alakúra kinyújtjuk, megkenjük a kókuszos krémmel és feltekerjük jó szorosan. Ujjnyi vastagságúra felszeleteljük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe egyenként lerakjuk, és szép világosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »