Császármorzsa meggyel recept
Hozzávalók:
- 30 dkg búza dara
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 0,5 liter tej
- 1 citrom leve
- 1 dl étolaj
Elkészítése:
A darát egy tálba öntöm, majd ráöntöm a tejet, a tojások sárgáját és egy fél órára félre teszem, hogy a dara megdagadjon. Hozzáadom a citrom levét és a tojásfehérjéből vert habot.
Egy serpenyőbe olajat hevítek és beleöntöm a masszát. Állandóan keverem mindaddig, amíg szép pirosas barnás színt nem kap.
Sárgabaracklekvárral és meggyel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


