Paradicsommártás recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemellfilé
- só
- bors
- bazsalikom
- reszelt fokhagyma
- olaj
- 1/2 liter paradicsomlé
- 1 ek olaj
- 1 ek liszt
- petrezselyemzöld
- só
- cukor
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteltem, sóztam, borsoztam, bazsalikommal megszórtam, fokhagymát reszeltem rá. Fél órát hagytam állni és olajon egy serpenyőben kisütöttem. Az olajból, lisztből világos rántást készítettem. Föleresztettem a házilag eltett paradicsomlével, ízlés szerint sóztam, cukroztam,1-2 szál petrezselyemzöldet tettem bele majd felfőztem (a zöldet kivettem). Ezután a 4 szelet csirkemellet bele tettem a mártásba és együtt főztem még 10 percet. A krumplit sós vízben megfőztem, leszűrtem. Tejjel és folyékony margarinnal kipürésítettem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »