Majonéz recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 kanál citromlé
- só, bors
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál cukor
- 2,5 dl olaj
Elkészítése:
Az olaj kivételével mindent robotgépben összekeverek, majd a legnagyobb fordulaton apránként hozzákeverem az olajat is. Ha túl híg lesz, akkor teszek még hozzá olajat. A végén keverhetünk bele tejfölt, ennek a mennyisége ízlés dolga.
Házilag készítve sokkal finomabb lesz, mint a bolti, nem mellesleg tudjuk mit eszünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »