Löncshúsos milánói recept

Hozzávalók:
- 2-3 fej foghagyma
- 2-3 fej hagyma
- egy nagy konzerv löncshús
- kis konzerv paradicsompüré
- ízlés szerint majoránna, oregano, bors, só, babérlevél
Elkészítése:
Felvágjuk a hagymát, kevés olajjal megpirítjuk. Belerakjuk a paradicsompürét, a sót, a borsot, az oreganot, és a majoránnát. Kicsit még a tűzön hagyjuk, majd az előre összetört löncshúst hozzáadjuk és felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük meg még egyszer, majd tegyük bele a foghagymát is. Addig főzzük, amíg nem lesz jó íze. A tésztát főzzük ki, és rakjunk hozzá egy kis olajat, hogy ne ragadjon össze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »