Löncshúsos milánói

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 2-3 fej foghagyma
  • 2-3 fej hagyma
  • egy nagy konzerv löncshús
  • kis konzerv paradicsompüré
  • ízlés szerint majoránna, oregano, bors, só, babérlevél

Elkészítése:
Felvágjuk a hagymát, kevés olajjal megpirítjuk. Belerakjuk a paradicsompürét, a sót, a borsot, az oreganot, és a majoránnát. Kicsit még a tűzön hagyjuk, majd az előre összetört löncshúst hozzáadjuk és felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük meg még egyszer, majd tegyük bele a foghagymát is. Addig főzzük, amíg nem lesz jó íze. A tésztát főzzük ki, és rakjunk hozzá egy kis olajat, hogy ne ragadjon össze.