Hollandi mártás recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg vaj
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 ek fehérbor
- só, bors, fél kanál citromlé
- 1 tk citromlé
Elkészítése:
A tojássárgáját, a bort, a sót és a borsot kézi habverővel felkeverem (gőz felett), majd kanalanként beleteszem a folyékonyra langyosított vajat. Citromlével ízesítem, majd tálaláskor újra felverem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.