Szürkemarha pörkölt bográcsban recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 kg szürkemarha hús
- 4 fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt szalonna
- olaj
- őrölt csemege paprika
- só
- bors
- delikát
- 2 tk erős Pista
- 2 zöldpaprika
- 2 paradicsom
- 1 üveg lecsó
- 3 kg burgonya
Elkészítése:
A bográcsban olajat hevítünk, majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.
Ezt követően hozzáadjuk a darabolt szürkemarha húst és felengedjük vízzel. Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük.
Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is és a húst puhára főzzük. Amikor elkészült sós burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

