Szürkemarha pörkölt bográcsban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 kg szürkemarha hús
- 4 fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt szalonna
- olaj
- őrölt csemege paprika
- só
- bors
- delikát
- 2 tk erős Pista
- 2 zöldpaprika
- 2 paradicsom
- 1 üveg lecsó
- 3 kg burgonya
Elkészítése:
A bográcsban olajat hevítünk, majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.
Ezt követően hozzáadjuk a darabolt szürkemarha húst és felengedjük vízzel. Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük.
Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is és a húst puhára főzzük. Amikor elkészült sós burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »