Szökött madarak recept

Hozzávalók:
- 1 kg felszeletelt marhafelsál
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- fél doboz paradicsompüré
- só
- 1 babérlevél
- 1 ágacska rozmaring
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A szalonnát meg a fokhagymát késsel teljesen péppé zúzzuk, és a megvagdalt petrezselyemzöldet belekeverjük. Vékonyan a hússzeletekre kenjük, és összetekerjük. Megtűzzük, és kívülről a tekercseket megsózzuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a hústekercseket megforgatjuk benne, megfűszerezzük, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a paradicsompürét a levébe keverjük, és spagettivel körítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »