Szökött madarak recept

Hozzávalók:
- 1 kg felszeletelt marhafelsál
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- fél doboz paradicsompüré
- só
- 1 babérlevél
- 1 ágacska rozmaring
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A szalonnát meg a fokhagymát késsel teljesen péppé zúzzuk, és a megvagdalt petrezselyemzöldet belekeverjük. Vékonyan a hússzeletekre kenjük, és összetekerjük. Megtűzzük, és kívülről a tekercseket megsózzuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a hústekercseket megforgatjuk benne, megfűszerezzük, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a paradicsompürét a levébe keverjük, és spagettivel körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »