Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott borjúláb recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 borjúláb

    A panírozáshoz:

    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéséhez:

    • bőven olaj

    Elkészítés:
    Alaposan megtisztítjuk a borjúlábakat, majd annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi, olyan puhára főzzük, hogy utána könnyen csontozhassuk. Ezután a borjúlábakat kihűtjük, 4-4 darabba vágjuk, és a szokott módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Mindig kínáljunk hozzá tartár- mártást. Sertéslábból is készíthető!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá