Rántott borjúláb

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 2 borjúláb

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéséhez:

  • bőven olaj

Elkészítés:
Alaposan megtisztítjuk a borjúlábakat, majd annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi, olyan puhára főzzük, hogy utána könnyen csontozhassuk. Ezután a borjúlábakat kihűtjük, 4-4 darabba vágjuk, és a szokott módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Mindig kínáljunk hozzá tartár- mártást. Sertéslábból is készíthető!