Mustáros marhaszelet recept

Hozzávalók:
- 6 szelet marha felsál
- 2 kk mustár
- frissen őrölt bors
- só
- olaj
Elkészítése:
A marhaszeletet kicsit kiklopfoljuk, majd borsozzuk, és bekenjük mustárral. Tetejére olajat locsolunk, és lefóliázva a hűtőbe tesszük, de időnként megforgatjuk. (Én 24 órán keresztül tartottam a hűtőben).
Amikor sütni szeretnénk, egy teflon serpenyőben olajat hevítünk, megsózzuk a marhaszeletet, és mindkét oldalát pirosra sütjük. Amikor mindkét oldala szép piros színt kap, 1 percre lefedjük a tepsit fedővel, majd lezárjuk a lángot, és tálaljuk.
Tipp:
Mi sült paprikával, krumplipürével és ceruzababbal ettük.
A mustáros marhaszelet kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 16 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 20 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »