Hagymás rostélyos recept

Hozzávalók:
- 3-4 evőkanál étolaj
- 400 g marha rostélyos
- ízlés szerint fekete bors
- ízlés szerint só
- 3-4 fej vöröshagyma
- búzaliszt
Elkészítése:
Az olajat a serpenyőbe öntjük. A húst én pici darabokra szoktam vágni, nem úgy, mint a klasszikus hagymás rostélyosnál.
Az olajba rakjuk a húsokat, mindkét oldalát forgatásnál megszórjuk a sóval és a borssal, majd megsütjük.
A hagymát karikára vágjuk és megforgatjuk a lisztben, majd ezután a sült húshoz adjuk.
Én nem szoktam külön sütni a hagymát, hanem hozzáadom a húshoz és így is nagyon finom, picit szaftosabb lesz, de így szeretjük.
Sült burgonyát készítek hozzá és salátát. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »