Hagymás rostélyos

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 3-4 evőkanál étolaj
  • 400 g marha rostélyos
  • ízlés szerint fekete bors
  • ízlés szerint só
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • búzaliszt

Elkészítése:

Az olajat a serpenyőbe öntjük. A húst én pici darabokra szoktam vágni, nem úgy, mint a klasszikus hagymás rostélyosnál.

Az olajba rakjuk a húsokat, mindkét oldalát forgatásnál megszórjuk a sóval és a borssal, majd megsütjük.

A hagymát karikára vágjuk és megforgatjuk a lisztben, majd ezután a sült húshoz adjuk.

Én nem szoktam külön sütni a hagymát, hanem hozzáadom a húshoz és így is nagyon finom, picit szaftosabb lesz, de így szeretjük.

Sült burgonyát készítek hozzá és salátát. Jó étvágyat hozzá!