Gulyásleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg marhalábszár
- 4-5 fej vöröshagyma
- 3-4 szál sárgarépa
- 2-3 szál fehérrépa
- 1 karalábé
- ízlés szerint só
- ízlés szerint pirospaprika
- ízlés szerint feketebors
- ízlés szerint őrölt kömény
- kevés étolaj
- fél kg burgonya
- babérlevél
- 1db paradicsom
- 1 db paprika
Elkészítése:
Szerintem nincs olyan ház, ahol ne készült volna gulyásleves. Többféle húsból készítem, hol csirkéből, hol sertésből, de ezt marhalábszárból készítettem. Az alapja pörköltalap. Az apróra vágott vöröshagymát olajban megfonnyasztom, majd rászórom a pirospaprikát, hozzáadom a felkockázott húst és a fűszerekkel ízesítem.
Nyáron paprikát és paradicsomot adok hozzá, télen üveges lecsóból 1-2 kanállal. Fedő alatt főzöm legalább jó másfél órát és ezt követően adom hozzá a zöldségeket, burgonyát és felöntöm vízzel. Majd szintén fedő alatt puhulásig főzöm,ami legalább még 40-50 perc. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »