Argentin göngyölt felsál recept

Hozzávalók:
- 8 tenyérnyi marhafelsálszelet
- 15 dkg sajt
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- só, őrölt bors
- csipetnyi kakukkfű vagy bazsalikom
Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra verjük, paradicsompürével vékonyan megkenjük, mindegyikre egy ceruzavastagságú sajtdarabot fektetünk, és a húst rágöngyölve, megtűzzük. Az olajban a hagymát megfonnyasztjuk, átsütjük rajta a hústekercseket, a fokhagymával meg a fűszerekkel ízesítjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje. Megsózzuk, fedő alatt puhára pároljuk, majd rövid lére sütve adjuk asztalra. Párolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.
Az argentin göngyölt húst sertéscombszeletekből is készíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »