Zsuzsa borsólevese recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1kg csirkeaprólék
- 0.5kg (1csomag) sárgaborsó
- 1cs leveszöldség
- 1-2fej vöröshagyma
- só, bors, delikát,
- 1 cs száraztészta (kiskocka)
Elkészítése:
A csirkeaprólékot jól megmosom és egy fazékban felteszem főzni kb 4 l vízben (kb 4 személyre). Hozzáadom a csomag leveszöldséget hagymákat, a borsót, és a fűszereket, majd hagyom lassú tűzön főzni. Mikor már szép aranysárga és az aprólékok is jó puhák akkor hozzáadom a csomag száraztésztát és ezzel néhány percig még főzöm, és kész. Nagyon finom és mutatós étel! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »