Zsuzsa borsólevese recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1kg csirkeaprólék
- 0.5kg (1csomag) sárgaborsó
- 1cs leveszöldség
- 1-2fej vöröshagyma
- só, bors, delikát,
- 1 cs száraztészta (kiskocka)
Elkészítése:
A csirkeaprólékot jól megmosom és egy fazékban felteszem főzni kb 4 l vízben (kb 4 személyre). Hozzáadom a csomag leveszöldséget hagymákat, a borsót, és a fűszereket, majd hagyom lassú tűzön főzni. Mikor már szép aranysárga és az aprólékok is jó puhák akkor hozzáadom a csomag száraztésztát és ezzel néhány percig még főzöm, és kész. Nagyon finom és mutatós étel! Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »