Zsuzsa borsólevese

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 1kg csirkeaprólék
  • 0.5kg (1csomag) sárgaborsó
  • 1cs leveszöldség
  • 1-2fej vöröshagyma
  • só, bors, delikát,
  • 1 cs száraztészta (kiskocka)

Elkészítése:

A csirkeaprólékot jól megmosom és egy fazékban felteszem főzni kb 4 l vízben (kb 4 személyre). Hozzáadom a csomag leveszöldséget hagymákat, a borsót, és a fűszereket, majd  hagyom lassú tűzön főzni. Mikor már szép aranysárga és az aprólékok is jó puhák akkor hozzáadom a csomag száraztésztát és ezzel néhány percig még főzöm, és kész. Nagyon finom és mutatós étel! Jó étvágyat hozzá!