Zöldségleves torcellinóval recept
Hozzávalók:
- 1 csomag háromszínű apró Torcellino töltött tészta
- 45 dkg vegyes zöldségkeverék ( karfiol karalábé kaliforniai paprika sárgarépa borsó zöldbab stb.)
- 2 evőkanál olaj
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1.5 liter zöldségalaplé
Elkészítése:
Egy fazékban felhevítem az olajat, és a zöldségeket megpárolom rajta, majd sózom, borsozom és az aprított petrezselymet rászórom.
Elkeverem, majd felöntöm a zöldségalaplével. Ha felforrt a leves 1 marék torcellinót főzök bele.
Addig főzöm,a míg a tészta meg nem puhul. Azon melegében tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

