Zöldségleves torcellinóval recept

Hozzávalók:
- 1 csomag háromszínű apró Torcellino töltött tészta
- 45 dkg vegyes zöldségkeverék ( karfiol karalábé kaliforniai paprika sárgarépa borsó zöldbab stb.)
- 2 evőkanál olaj
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1.5 liter zöldségalaplé
Elkészítése:
Egy fazékban felhevítem az olajat, és a zöldségeket megpárolom rajta, majd sózom, borsozom és az aprított petrezselymet rászórom.
Elkeverem, majd felöntöm a zöldségalaplével. Ha felforrt a leves 1 marék torcellinót főzök bele.
Addig főzöm,a míg a tészta meg nem puhul. Azon melegében tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »