Zöldségleves torcellinóval recept

Hozzávalók:
- 1 csomag háromszínű apró Torcellino töltött tészta
- 45 dkg vegyes zöldségkeverék ( karfiol karalábé kaliforniai paprika sárgarépa borsó zöldbab stb.)
- 2 evőkanál olaj
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1.5 liter zöldségalaplé
Elkészítése:
Egy fazékban felhevítem az olajat, és a zöldségeket megpárolom rajta, majd sózom, borsozom és az aprított petrezselymet rászórom.
Elkeverem, majd felöntöm a zöldségalaplével. Ha felforrt a leves 1 marék torcellinót főzök bele.
Addig főzöm,a míg a tészta meg nem puhul. Azon melegében tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »