Zöldségleves torcellinóval recept

Hozzávalók:
- 1 csomag háromszínű apró Torcellino töltött tészta
- 45 dkg vegyes zöldségkeverék ( karfiol karalábé kaliforniai paprika sárgarépa borsó zöldbab stb.)
- 2 evőkanál olaj
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1.5 liter zöldségalaplé
Elkészítése:
Egy fazékban felhevítem az olajat, és a zöldségeket megpárolom rajta, majd sózom, borsozom és az aprított petrezselymet rászórom.
Elkeverem, majd felöntöm a zöldségalaplével. Ha felforrt a leves 1 marék torcellinót főzök bele.
Addig főzöm,a míg a tészta meg nem puhul. Azon melegében tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »