Zöldséges leves recept

Hozzávalók:
- 200 g fagyasztott zöldborsó
- 100 g sárgarépa
- 100 g zeller
- 100 g brokkoli
- 100 g petrezselyem
- fűszerpaprika
- só
- ételízesítő
- levesbetét
- olaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
Kevés olajon megpároljuk a zöldborsót, a vékonyra felvágott petrezselymet, sárgarépát, zellert, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. Megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük annyi vízzel ami bőven ellepi.
Hozzáadjuk a brokkolit és gyenge tűzön felforraljuk. Megízesítjük kedvünk szerint és puhára főzzük. Ha elkészült a leves, belefőzzük a levesbetétet. Tálaljuk.
Tipp:
Friss cukorborsóval az igazi
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »