Zöldséges leves recept

Hozzávalók:
- 200 g fagyasztott zöldborsó
- 100 g sárgarépa
- 100 g zeller
- 100 g brokkoli
- 100 g petrezselyem
- fűszerpaprika
- só
- ételízesítő
- levesbetét
- olaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
Kevés olajon megpároljuk a zöldborsót, a vékonyra felvágott petrezselymet, sárgarépát, zellert, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. Megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük annyi vízzel ami bőven ellepi.
Hozzáadjuk a brokkolit és gyenge tűzön felforraljuk. Megízesítjük kedvünk szerint és puhára főzzük. Ha elkészült a leves, belefőzzük a levesbetétet. Tálaljuk.
Tipp:
Friss cukorborsóval az igazi
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »