Zöldséges csirkeaprólék leves recept
Hozzávalók:
- 6 csirkeszárny
- 4 farhát
- 3 sárgarépa
- 3 petrezselyemgyökér
- ízlés szerint só,bors
- 1 csokor finomra vágott petrezselyemlevél
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - búzadara
- kevés olaj vagy zsiradék
Elkészítése:
A forró zsiradékon megdinszteljük a megtiszított és felvágott zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel. Kb fél órát főzzük.
A tojáshoz hozzáadunk annyi búzadarát, amennyit felvesz, de ne legyen nagyon sűrű. A kész masszát evőkanállal a forró levesbe szaggatjuk, majd kb még 20-25 perc alatt készre főzzük. A legvégén tesszük bele a petrezselyemzöldet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

