Zöldséges csirkeaprólék leves

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
1 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 6 csirkeszárny
  • 4 farhát
  • 3 sárgarépa
  • 3 petrezselyemgyökér
  • ízlés szerint só,bors
  • 1 csokor finomra vágott petrezselyemlevél
  • 1 tojás
  • búzadara
  • kevés olaj vagy zsiradék

Elkészítése:

A forró zsiradékon megdinszteljük a megtiszított és felvágott zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel. Kb fél órát főzzük.

A tojáshoz hozzáadunk annyi búzadarát, amennyit felvesz, de ne legyen nagyon sűrű. A kész masszát evőkanállal a forró levesbe szaggatjuk, majd kb még 20-25 perc alatt készre főzzük. A legvégén tesszük bele a petrezselyemzöldet.