Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Összevissza leves recept

Összevissza leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 cs zöldség (az enyémben répa brokkoli és karfiol volt)
    • 10 dkg zöld borsó
    • 6 szem gomba
    • bors
    • pici fűszer paprika
    • 1 marék leves tészta legjobb az eperlevél
    • 1 evőkanál olaj
    • (delikát vagy leveskocka ha kell)

    Elkészítése:

     

    A csontokat forrásban lévő vízbe teszem és pár percig kis lángon főzöm.
    Közben a tetejéről leszedem a habot. Amikor már nem habzik, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem és legalább fél órát főzöm. Közben az olajon megpirítom, a tésztát megszórom a pirospaprikával, felengedem vízzel és a leveshez adom. Ezután még addig főzöm, amíg a tészta megfő a levesben.

    Tipp:

    Azért összevissza mert az került bele ami volt itthon a hűtőben
    Előzőnapról maradt 10 db csirkecomb csont ez volt a leves alapja, de bármi más leveshús jó.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá