Összevissza leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 cs zöldség (az enyémben répa brokkoli és karfiol volt)
- 10 dkg zöld borsó
- 6 szem gomba
- só
- bors
- pici fűszer paprika
- 1 marék leves tészta legjobb az eperlevél
- 1 evőkanál olaj
- (delikát vagy leveskocka ha kell)
Elkészítése:
A csontokat forrásban lévő vízbe teszem és pár percig kis lángon főzöm.
Közben a tetejéről leszedem a habot. Amikor már nem habzik, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem és legalább fél órát főzöm. Közben az olajon megpirítom, a tésztát megszórom a pirospaprikával, felengedem vízzel és a leveshez adom. Ezután még addig főzöm, amíg a tészta megfő a levesben.
Tipp:
Azért összevissza mert az került bele ami volt itthon a hűtőben
Előzőnapról maradt 10 db csirkecomb csont ez volt a leves alapja, de bármi más leveshús jó.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.