Kelkáposzta leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 közepes fej kelkáposzta
- 4 – 5 db közepes krumpli
- 4 – 5 gerezd fokhagyma
- 1 ek zsír
- ízlés szerint
- só, ételízesítő
- 1 kk pirospaprika ha szükséges
- 2 dl tejföl
- 1 kk majoránna
Elkészítése:
Anyagokat megpucoljuk, krumplit felkockázzuk, káposztát laskára vágjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy a leves elégséges legyen.
Amikor megfőtt akkor a zsírból, fokhagymából, és paprikából rántást készítünk, és a tejfeles rántással besűrítjük, rászórjuk a majoránnát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

