Gyors zöldségleves recept

Hozzávalók:
- hántolt feles sárgaborsó
- brokkoli
- karfiol
- répa
- zöldborsó
- kukorica
- kis fej hagyma
- 1 kis rúd kolbász
- bors
Elkészítés:
Egy nappal a főzés elott beásztatjuk a sárgaborsót (kb 1 pohárnyit). A főzés napján leöntjük a vizet a sárgaborsóról és belerakjuk a fazékba, felöntjük friss vízzel, felforraljuk a vizet, mikor már forr a víz hozzáadjuk a zöldséget és az egész fej hagymát. Beleszeleteljük a kalbászt is és kb 1 kis kanál sót szórunk rá, attól függ mekkora adagot főzünk, szóval ízlés szerint. Mindent együtt megfőzünk, mikor minden puha, megszórjuk 1 kis őrölt borssal. Tálalhatjuk is! Nagyon finom hozzá a pogácsa, vagy krumplis palacsinta. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »