Cékla leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2-3 db cékla
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl tejföl vagy főzőtejszín
- babérlevél
- 1 citrom leve
- só, bors
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk az előre meghámozott és lereszelt céklát, picit pirítjuk, és felöntjük vízzel. Mikor a cékla megfőtt, felöntjük tejföllel. Beletesszük a babérlevelet, fűszerezzük és savanyítjuk ízlés szerint.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.