Zöldfűszeres burgonyaleves. recept

Hozzávalók:
- 4-5 db burgonya
- szárzeller zöldjével
- 1 kisebb póréhagyma
- bazsalikom
- petrezsezsemzöld
- olaj
- 1 evőkanál liszt
- só
- bors
- 1 l zöldségalaplé
Elkészítése:
A szárzellert tisztítás után apróra szeleteljük, és kevés olajon megpároljuk a szintén felaprózott póréval.
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk. A zöldeket is felaprítjuk, és a krumplival együtt zellerhez adjuk.
Sózzuk, borsozzuk, 1 evőkanál liszttel megszórjuk, majd felöntjük az alaplével. Szép lassan puhára főzzük. Csészékben kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »