Zöldfűszeres burgonyaleves. recept
Hozzávalók:
- 4-5 db burgonya
- szárzeller zöldjével
- 1 kisebb póréhagyma
- bazsalikom
- petrezsezsemzöld
- olaj
- 1 evőkanál liszt
- só
- bors
- 1 l zöldségalaplé
Elkészítése:
A szárzellert tisztítás után apróra szeleteljük, és kevés olajon megpároljuk a szintén felaprózott póréval.
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk. A zöldeket is felaprítjuk, és a krumplival együtt zellerhez adjuk.
Sózzuk, borsozzuk, 1 evőkanál liszttel megszórjuk, majd felöntjük az alaplével. Szép lassan puhára főzzük. Csészékben kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

