Zöldbabos sertésraguleves recept
Hozzávalók:
- 1,5 fej vöröshagyma
- 50 dkg sertéshús
- 30 dkg zöldbab
- 1 dl tejföl
- 1 ek. liszt
- babérlevél, köménymag, só, bors, pirospapria
Elkészítése: Kevés zsíron megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát. Közben felkockázzuk húst, majd hozzáadjuk a hagymához. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a pirospaprikát és 5 szem köménymagot. Felkockázzuk a burgonyát és a zöldbabot. Külön-külön puhára főzzük őket, majd a levükkel együtt a húshoz adjuk. Tálalás előtt a tejfölös liszttel sűrítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

