Zöldbabos sertésraguleves recept

Hozzávalók:
- 1,5 fej vöröshagyma
- 50 dkg sertéshús
- 30 dkg zöldbab
- 1 dl tejföl
- 1 ek. liszt
- babérlevél, köménymag, só, bors, pirospapria
Elkészítése: Kevés zsíron megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát. Közben felkockázzuk húst, majd hozzáadjuk a hagymához. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a pirospaprikát és 5 szem köménymagot. Felkockázzuk a burgonyát és a zöldbabot. Külön-külön puhára főzzük őket, majd a levükkel együtt a húshoz adjuk. Tálalás előtt a tejfölös liszttel sűrítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »