Zellerkrém leves recept

Hozzávalók:
- 1 zeller gyökér
- 2 sárgarépa
- 1 burgonya
- só
- leves ízesítő
- víz
Elkészítése:
2 megtisztított sárgarépát, 1 nagyobb zellergyökeret, 1 közepes burgonyát kevés sóval annyi vízzel fel teszünk főni,hogy ellepje.
Miután a zöldségek puhára főttek az esetleges elfőtt vizet pótoljuk, gyenge világos rántással berántjuk, majd a botmixerrel pürésítjük. A leves tetejét apróra vágott zöld petrezselyemmel, és pirított kenyér kockákkal hintjük meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »