Zeller leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 zeller
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek zsír (liba, kacsa)
- 1 ek finomliszt
- 1 tk ételízesítő
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1 szál zellerzöld
- 2 marék rizs
- só
- bors
Elkészítése:
A zellert tisztítás után apró lyukú reszelőn lereszeljük.
A zsíron megdinszteljük a nagyon apróra vágott hagymát, majd megszórjuk liszttel és állandó kevergetés mellett pirítjuk. Pár perc múlva megszórjuk pirospaprikával, majd felengedjük hideg vízzel.
Beletesszük a lereszelt zellert, a zellerzöldet, ételízesítőt és sózzuk, borsozzuk.
Felforraljuk, beleszórjuk a rizst és fedő alatt puhára főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »