Zeller leves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 zeller
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek zsír (liba, kacsa)
- 1 ek finomliszt
- 1 tk ételízesítő
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1 szál zellerzöld
- 2 marék rizs
- só
- bors
Elkészítése:
A zellert tisztítás után apró lyukú reszelőn lereszeljük.
A zsíron megdinszteljük a nagyon apróra vágott hagymát, majd megszórjuk liszttel és állandó kevergetés mellett pirítjuk. Pár perc múlva megszórjuk pirospaprikával, majd felengedjük hideg vízzel.
Beletesszük a lereszelt zellert, a zellerzöldet, ételízesítőt és sózzuk, borsozzuk.
Felforraljuk, beleszórjuk a rizst és fedő alatt puhára főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »






