Zeller krém leves recept
Hozzávalók:
- Egy nagyobb zeller
- 1 közepes sárgarépa
- 1 fehér répa
- fél dl olaj
- 2 dl húsleves alap
- só
- petrezselyem
Elkészítése:
A zöldségeket megpucolom, és a fél dl olajban és 1dl vízben felteszem, közepes lángon megpárolom, majd a hűtőből kivett húsleves alappal és vízzel felöntöm. Megsózom és puhára megfőzöm. Az egészet összeturmixolom, majd pirított zsemlekockával tálalom.
Tipp:
Amikor hús levest főzök, mindig teszek kis edényekbe a fagyasztóba, és amikor szükséges kiveszem és felhasználom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

