Vargányás, zöldséges burgonyaleves recept

Hozzávalók:
- burgonya
- szárított vargánya
- zöldségek
- hagyma
- só
- delikát
- pirospaprika
- csöves paprika
- olaj
- liszt
- őrölt bors
Elkészítése:
Először a szárított vargányát vízbe beáztattam,mikor megpuhult, többször leöblítettem folyó víz alatt. A felkarikázott répákat kevés vízen a hagymával,paprikával,gombával félig megfőztem,ízesítettem kevés borssal,sóval,delikáttal,kellő mennyiségű vízzel feltöltöttem.
Amikor felforrt bele tettem a felkockázott burgonyát,készre főztem.
Olajon a liszttel zsemle színű rántást készítettem,paprikával megszórtam,vízzel felengedtem,majd a lobogó levesbe kevertem.
Összeforraltam és kész.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »