Vargányás, zöldséges burgonyaleves recept

Hozzávalók:
- burgonya
- szárított vargánya
- zöldségek
- hagyma
- só
- delikát
- pirospaprika
- csöves paprika
- olaj
- liszt
- őrölt bors
Elkészítése:
Először a szárított vargányát vízbe beáztattam,mikor megpuhult, többször leöblítettem folyó víz alatt. A felkarikázott répákat kevés vízen a hagymával,paprikával,gombával félig megfőztem,ízesítettem kevés borssal,sóval,delikáttal,kellő mennyiségű vízzel feltöltöttem.
Amikor felforrt bele tettem a felkockázott burgonyát,készre főztem.
Olajon a liszttel zsemle színű rántást készítettem,paprikával megszórtam,vízzel felengedtem,majd a lobogó levesbe kevertem.
Összeforraltam és kész.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »