Újházi karfiol leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 db csirkeszárny
- 1/2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- kacsazsír
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyem gyökér
- 3-4 fej gomba
- 1 marék zöldbab
- 4 rózsa karfiol
- só
- bors
- sáfrányos szeklice
Elkészítése:
A csirkehúst a kacsazsíron pirítsuk meg, majd mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, zöldségek, gomba. Felöntjük vízzel, fűszerezzük és puhára főzzük. Forrón tálaljuk.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.