Tojásos leves recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 evőkanál tejföl
- ecet
- vegeta
- fokhagyma
- feketebors
- köménymag
- pirospaprika
Elkészítés:
3 evőkanál olajban megpirítunk egy teáskanál lisztet, majd rászórunk 1 teáskanál pirospaprikát. Felengedjük kb 1 liter hideg vízzel. Teatojásba teszünk 1 gerezd fokhagymát, 10 szem fekete borsot és egy teáskanál köménymagot. Ezt a vízbe tesszük. A levesbe rakunk még 1 fej vöröshagymát és vegetával fűszerezzük. Kb. 15 percig főzzük, majd belekeverünk 2 evőkanál tejfölt és amikor újra felforrt, 3 tojást belecsurgatunk a levesbe. A végén ecettel ízesíthetjük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »