Tojásos leves recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 evőkanál tejföl
- ecet
- vegeta
- fokhagyma
- feketebors
- köménymag
- pirospaprika
Elkészítés:
3 evőkanál olajban megpirítunk egy teáskanál lisztet, majd rászórunk 1 teáskanál pirospaprikát. Felengedjük kb 1 liter hideg vízzel. Teatojásba teszünk 1 gerezd fokhagymát, 10 szem fekete borsot és egy teáskanál köménymagot. Ezt a vízbe tesszük. A levesbe rakunk még 1 fej vöröshagymát és vegetával fűszerezzük. Kb. 15 percig főzzük, majd belekeverünk 2 evőkanál tejfölt és amikor újra felforrt, 3 tojást belecsurgatunk a levesbe. A végén ecettel ízesíthetjük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »