Tojásleves gazdagon recept
Hozzávalók:
- zsír (olaj)
- tojás
- liszt
- köménymag
- fokhagyma
- pirospaprika
- sajt
Elkészítése:
Kis zsírt felhevítettem és ezen egy csipet köménymagot kipattogtattam. Hozzáadtam a lisztet és megpirítottam, majd a tűzről levéve apróra vágott fokhagymát kevertem bele, megszórtam pirospaprikával és jól elkevertem. Visszatettem a tűzre, felöntöttem kb fél liter vízzel és felforraltam. Közben lereszeltem egy kis darab sajtot, amit két tojással jól összekevertem és belecsorgattam a forrásban lévő levesbe, amit persze közben kevergettem. Nagyon finom lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

