Tojásleves gazdagon recept

Hozzávalók:
- zsír (olaj)
- tojás
- liszt
- köménymag
- fokhagyma
- pirospaprika
- sajt
Elkészítése:
Kis zsírt felhevítettem és ezen egy csipet köménymagot kipattogtattam. Hozzáadtam a lisztet és megpirítottam, majd a tűzről levéve apróra vágott fokhagymát kevertem bele, megszórtam pirospaprikával és jól elkevertem. Visszatettem a tűzre, felöntöttem kb fél liter vízzel és felforraltam. Közben lereszeltem egy kis darab sajtot, amit két tojással jól összekevertem és belecsorgattam a forrásban lévő levesbe, amit persze közben kevergettem. Nagyon finom lett.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »