Tojásleves recept

Hozzávalók:
- 3 evőkanál olaj
- 3 evőkanál liszt
- 1 liter víz
- 4-5 levél babérlevél
- 3 kávéskanál őrölt paprika
- kevés kömény
- 1 kocka zöldségleves kocka
- ízlés szerint só
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ízlés szerint ecet
Elkészítése:
Alacsony lángon az olajból és a lisztből rántást készítek, majd felöntöm vízzel. Ízesítem a babérlevéllel, a paprikával, köménnyel és a leveskockával. Közben a tojásokat felverem, majd ha a leves felforrt, óvatosan belekeverem a tojásokat. Megvárom hogy ismét felforrjon, az kb 2-3 perc. Ízesítem ecettel, és ha szükséges még ízesítem egy csipet sóval.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »