Tejszínes zöldborsóleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 liter leves alaplé
- 30 dkg zöldborsó
- 1 fej főzőhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 200 g főzőtejszín
- 1 kanál liszt
- só, frissen őrölt bors
- néhány friss petrezselyemlevél
- 2 marék levestészta
- kevés olíva olaj
Elkészítése:
Az olajon megpároljuk az apróra vágott főzőhagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, majd rátesszük a borsót. Megsózzuk, meghintjük liszttel és összeforgatjuk.
Rövid dinsztelés után felöntjük az alaplével és a tejszínnel. Levestésztát teszünk bele. Borsot őrlünk rá, ellenőrizzük a sósságát, ha kell utánízesítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és felforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »